Nu är det bara att "dressa" pizzabottnarna med tomatsåsen och de övriga ingredienserna. När man har provat att baka sina egna pizzor i vedeldad stenugn är det svårt att någonsin bli riktigt nöjd med att köpa en "vanlig" pizza i butiken runt hörnet
Att det var så enkelt att koka rödbetor, varför har jag aldrig gjort det tidigare. Skölj dem därefter i riktigt kallt vatten och skala med en potatisskalare
Smula osten och rör ihop med mjölken. Täck eventuellt med aluminiumfolie mot slutet av gräddningen. Tillsätt rödbeta, salt och mjöl och arbeta degen kraftigt
Gott med en sallad med syrlig vinägrette till. Pastalager+tomatsås+pastalager+litetomatsås, lax i bitar, spenat, keso+pastalager+tomatsås ochfårost på toppen
Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Lägg ut rödbetorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Har man en juicecentrifug kan man även köra i lite rödbeta i juicen eller riva rödbetoroch ha i salladen
Har ni sett de färdigkokta vacuumpackade rödbetorna som äntligen kommit till vissa grönsaksdiskar. Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.