Kokt torskrygg med bakade plommontomater och kräftsallad
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar torskrygg eller filé à 175 g
  • några varv på svartpepparkvarnen
  • 1 msk olivolja
  • 3 cm pepparrot, riven
  • 3 salladslökar
  • 50 g kräftstjärtar
  • Kräftsallad
  • 50 g hackad dill
  • 50 g smör
  • 2 dl mjölk
  • 10 medelstora potatisar av mjölig sort
  •  
  • Potatispuré
  • salt och peppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk strösocker
  • 16 små plommontomater med kvistar kvar (eller utan)
  •  
  • Bakade plommontomater
  • 1 msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.