400-500 g
torsk (filéer eller bitar) eller ett paket djupfryst tork
2 tsk
salt
c:a 10 hela kryddpepparkorn
vatten
Ingredienser till äggsås
5-6
ägg
25-30 g
margarin eller smör
2-3 msk
vetemjöl
2-3 dl
mjölk
2-3 dl
fiskbuljong från kokningen av torsken
lite persilja
2-3 krm
salt
lite vit- eller svartpeppar
400-500 g
torsk (filéer eller bitar) eller ett paket djupfryst tork 2 tsk salt c:a 10 hela kryddpepparkorn vatten Ingredienser till äggsås 5-6 ägg 25-30 g margarin eller smör 2-3 msk vetemjöl 2-3 dl mjölk 2-3 dl fiskbuljong från kokningen av torsken lite persilja 2-3 krm salt lite vit- eller svartpeppar
Handla skulle jag också ha behövt göra, men bilen är fortfarande inte vinterskodd så jag tror jag väntar till efter lunch med att åka iväg till affären
Ta upp torskenmed hålslev och lägg den under folie så den håller sig varm. Fast med tanke på att det bara är jag som äter det så är det liksom lättare att göra någonting som alla äter
Även min far serverade ofta fisk när vi var med honom. Fisk en av mina favoriter, älskar fisk kanske beror det från barnsben då både min mormor o morfar ofta serverade sik o sillaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.