Toppa meddill, slå smöret över och servera medcitronklyftor och koktpotatis. koktpotatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Servera medvalfriatillbehör, t ex koktpotatis (eller ångad broccoli och blomkål för lågkolhydratsätare), det skiradesmöret, ägghacket och/eller färskriven pepparrot
läggtorskenmedliteskiratsmöri botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar. Servera torskenmedkoktpotatis, skiratsmör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev
En finbittorskrygg serverat medkoktpotatis, riven pepparrot och skiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade och koktapotatisar, det skiradesmöret och en hög härligtrivig pepparrot
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippedill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.