Kokttorsk. Servera fisken med såsen, kokt potatis och gröna ärter. 600 g torskfilé. Äggsås. Hårdkoka ägget. Skala och hacka det, lägg i en skål och ställ åt sidan
kokttorsk,. Servera med såsen och kokt potatis eller potatispuré. torsk,. 4 bitar torskrygg. 2,5dl vispgräddesalt / vitpeppar5 kokta ägg. När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda 5-6minuter tills den är nästintill genomkokt. äggsås 4 bitar torskrygg. 5 kokta ägg
4 bitar torskrygg. 15 st kokt ägg. 1När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda ca 5-6 minuter tills den är nästintill genomkokt, ca 45-48 grader. 1Servera torsken med såsen och kokt potatis eller potatispuré
Servera torsken med såsen och kokt potatis eller potatispuré. 4 bitar torskrygg. 15 st kokt ägg. När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda ca 5-6 minuter tills den är nästintill genomkokt, ca 45-48 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.