Kokt rimmad oxbringa med äpple, rotfukter och senap
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxbinga (rimmad, färdigkokt skuren i skivor)
  • 2 st morötter (skalade, i 0.5 cm skivor)
  • 2 st palsternacka (skalade, i 0.5 cm skivor)
  • 1 st purjolök (i 1.5 cm skivor)
  • 2 st äpplen (cm-stora tärningar)
  • 1 msk smör
  • 2 dl cider
  • 1 dl äppelpuré
  • 1 st kalvbuljongtärning
  • 30 g smör
  • 2 msk dijonsenap
  • 400 g kålrot
  • 400 g rotselleri
  • 1 dl grädde
  • 2 dl creme fraiche
  • salt & peppar
  • Smörslungade rotfrukter2 st morötter (skalade, i 0.5 cm skivor) 2 st palsternacka (skalade, i 0.5 cm skivor) 1 st purjolök (i 1.5 cm skivor) 2 st äpplen (cm-stora tärningar) 1 msk smör
  • Äppelbuljong2 dl cider 1 dl äppelpuré 1 st kalvbuljongtärning 30 g smör 2 msk dijonsenap
  • Rotfruktspuré400 g kålrot 400 g rotselleri 1 dl grädde 2 dl creme fraiche salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.