Kokt oxbringa med äppel- & rotsaksragu samt potatis & blomkålspuré
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • rimmad oxbringa
  • morot
  • liten purjolök
  • gul lök
  • kryddpepparkorn
  • hela kryddnejlikor
  • lagerblad
  • vitpepparkorn
  • äpplen
  • liten kålrot ca 300 g
  • medelstora morötter
  • curry
  • 12- procentig ättikssprit
  • dijonsenap
  • oxbuljong - från koket av bringan
  • finhackad gräslök
  • nymalen vitpeppar
  • smör till stekning
  • potatis
  • blomkål
  • smör
  • blandsallad
  • olivolja
  • salt och nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.