Servera medkokt ris och sockerärtor. kokt ris. Fräs curryn i en kastrull med smör. Tillsätt hackad schalottenlök, tärnat äpple och låt det fräsa med en stund
Servera medkokt ris och sockerärtor. kokt ris. Fräs curryn i en kastrull med smör. Tillsätt hackad schalottenlök, tärnat äpple och låt det fräsa med en stund
Servera medkokt ris och sockerärtor. kokt ris. Fräs curryn i en kastrull med smör. Tillsätt hackad schalottenlök, tärnat äpple och låt det fräsa med en stund
Vanlig, hederlig husmanskost i lagom stora portioner. I det här fallet använde jag mig av fonden direkt och kokade en currysås till den kokta kycklingen
Koka upp grädden tillsammans med kycklingfonden och curryn i en kastrull. Currysås. 4 st kycklingfiléer. 4 dl vispgrädde*. 4. Hoppas det ska smaka ❤ 4 st kycklingfiléer. 4 dl vispgrädde
Servera med ris och kokta morötter. Krydda kycklingen och bryn den i en stekpanna med smör. Currysås. Skala och hacka lök och äpple och fräs i en stekpanna med smör ett par minuter
Ta bort skinnet och lossa hönsköttet från benen, lägg portionsbitarna i en skål. Servera det kokta hönset tillsammans med dill- eller currysås till kokt ris av valfritt slag
kycklingfilé. Hetta upp en stor stekgryta med smör. Prova med sticka. Krydda med salt och örtsalt. Stek svamp och lök i en stekpanna med rapsoljan tills det är mjukt och fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.