Kokt kyckling med currysås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • 1 st kyckling
  • 2 l vatten
  • 1 msk salt
  • 0.5 st purjolök
  • 1 st morot
  • 1 st lagerblad
  • 1 tsk vitpepparkorn
  • persiljekvist
  • timjankvistar
  • 2 tsk curry
  • 2 msk smör
  • 2 st schalottenlökar
  • 1 st äpple
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl kycklingbuljong
  • 2 dl grädde
  • salt
  • kokt ris
  • sockerärtor
  • 1 st kyckling ca 1,3 kg 2 l vatten 1 msk salt 0.5 st purjolök 1 st morot 1 st lagerblad 1 tsk vitpepparkorn persiljekvist timjankvistar Currysås: 2 tsk curry 2 msk smör 2 st schalottenlökar 1 st äpple 2 msk vetemjöl 2 dl kycklingbuljong från kokningen 2 dl grädde salt peppar Servera med: kokt ris sockerärtor Det här behövs till 4 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.