Servera fiskenmedkokt potatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Servera med såsen och kokt eller pressad potatis. Koka fiskfiléerna i mikron i två omgångar. Fräs vitlöken i en kastrull med olivoljan utan att den får färg
Servera medkokt ris. Hade inte gjort något med curry på ett bra tag, så det var kul. Skölj av fisken. Vispa ut mjölet och curryn med vattnet direkt i pannan
tillsammans med. 2 dl fil med müsli och hallon, 1 knäcke med avocado, kaffe och vattenLunch. Färsbiffar medädelostsås och kokt broccoliFinhacka en liten gul lök och bland ner i 400 g färs tillsammans med 1 ägg, 1 msk söt senap, salt, peppar och lite örtkrydda
Panerad fiskmedkokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.