6 2 dl handskalade räkor 3 msk majonnäs 2 msk hackad dill 1 tsk vitvinsvinäger salt och peppar efter smak 6 st rågcrostini med chili 30 g löjrom dillkvist för dekoration Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Servera brödstängerna medägget. Rosta samtidigt brödet och bred det med Philadelphia. Koka ägget i en kastrull med sjudande vatten i ca 4 minuter, för löskoktägg. 1 ett ägg
Servera medkokt potatis och ägg i skirat smör. Lättrimmad torsk, 3-4 portioner600 g torskfilé2 tsk salt1 tsk socker0,5 tsk stött vitpepparLägg filérna i långpanna klädd med bakplåtspapper. *Kokt torsk, 3-4 portioner600 g (lättrimmad) torskfilé1 nypa salt3 cm av det ljusa på en purjon0,5 st lagerbladKoka upp vatten med saltet, purjon och lagerbladet. Koka 2 min, lägg i fisken, täck kastrullen med smörpapper och lägg på ett lock. *Ägg i skirat smör100 g smör2 äggKokaäggen i 10 min, skalla och hacka dem och lägg i såsskål. 2 ägg. Koka äggen i 10 min, skalla och hacka dem och lägg i såsskål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.