In a large mixing bowl, mix together the coconut oil, maple syrup, lemon zest and lemon extract. Add the almond flour, coconut flour, baking soda and salt
Det är ganska lätt att bedöma när yoghurten är klar – det känner man på den ljuvliga smaken. Den här kokosyoghurten passar även den till allt från frukost, mellis, dessert och i smoothies
Idag har jag gjort en kokosyoghurt till frukost. Förbaskat gott alltså. Ett litet ägg från en gård här i närheten och en kopp svart mörkrostat ekologiskt kaffe
Mät upp agar agar och häll det och vattnet i en tjockbottnad kastrull. Låt svälla ca 10 minuter. Ha i plommonen och kanelstången och koka 15 minuter på medelvärme under omrörning
Receptet är vegan, låg-kolhydrat, paleo, nötfritt och även äggfritt. Forma 7–8 bullar med fuktade händer och placera ut på en plåt med bakplåtspapper. Äggfritt, Bröd, Frukost, No Grain, Okategoriserade, Paleo, Veganbröd, clean vegan, frallor, Glutenfritt, Mjölkfritt, paleo, proteinbröd, proteinrikt, Sockerfritt, utan mjöl, Vegan ca 8 små
Line an 8 x 6 loaf pan with parchment paper and set aside. In a high-speed blender (one which can pulse nuts) or food processor, add all your ingredients, except for half the nuts and process until almost completely smooth
Yum – so good with sweet potatoes. I haven’t posted a bread recipe in a while now, which might make you think we don’t like bread or don’t eat bread very often
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.