Skala av citronskalet med en potatisskalare. Citronsorbet och citroncrèmePortioner. Rör ihop grädde, socker och gula i en kastrull på medelvärme och rör tills det tjocknar
Smaka eventuellt av med mer citron eller socker. Sockerlagen görs genom att blanda 3 dl socker och 3 dl vatten och värma upp detta tills sockret löst sig
Vispa äggvitan med saltet till hårt skum och blanda försiktigt ned det i den halvfrusna massan. Skeda upp sorbeten i glasen och garnera med avsköljda citronmelissblad
B. l. e. v. s. u. g. n. p. å. f. o. r. c. h. i. k. t. a. j. d. D. m. b. ,. (. y. ä. ). ”. T. I. P. S. ö. 5. 0. 3. 1. 2. G. +. C. R. E. &. F. O. J. W. w. t l. s t. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.