Vispa ägg poröst och blanda med kokosmjölk. Låt stå och svälla något medans våffeljärnet blir varmt. Smeten tjocknar något mer under tiden man gräddar, men det gör inget, våfflorna blir lika tunna och fina för det som färdiga (låt få ordentligt med färg)
B. l. e. v. s. u. g. n. p. å. f. o. r. c. h. i. k. t. a. j. d. D. m. b. ,. (. y. ä. ). ”. T. I. P. S. ö. 5. 0. 3. 1. 2. G. +. C. R. E. &. F. O. J. W. w. t l. s t. d l
Vi serverade dem med grädde, hallon, blåbär, banan och lite agavesirap. 3/4 dl smält kokosolja, med eller utan smak. 3/4 dl smält kokosolja, med eller utan smak
Jag har smugit igång jobbet igen medan barnen med sin far njuter av de sista jullovsdagarna. Två fiskrätter, en kyckling och en kötträtt samt en vegetarisk och lär bli barnens favorit, de mättande goa kokosvåfflorna(Servera med tinade bär utrört med honung)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.