Kom Mackan hem till mig - och berättade att han hade bakat kokostoppar dagen innan, det började omedelbart vattnas i min mun och jag föreslog att vi skulle baka med en gång
Låt kokostopparna svalna och förbered under tiden chokladglasyren. Doppa kokostopparna i chokladen. Receptet räcker till ca 10 kokostoppar. Klicka ut smeten till ca 10 lika stora kokostoppar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter eller tills kokostopparna fått fin färg
Kokostoppar är så himla gott och här är en variant med lime och för att göra de extra lyxiga så doppade jag dom i choklad, ja till jul får de allt bli lite saffran i dom
Kokostopparmed apelsinchoklad a´la LCHF. rätt så stora kokostoppar. 50 g mörk choklad med apelsinsmak (Minst 70%). Gör du dem mindre ska det räcka med 10 min
Grädda kokostopparna i 175 grader ca 10-12 min. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Rör försiktigt ihop ägg och socker, häll ner det smälta smöret och kokosflingorna
Nu har jag testat det, receptet på julgodisar. Jag lagade en halvsats ikväll och det blev 37 st. Det hade blivit 2 till om jag inte hade smakat på smeten
Vill tacka för alla tips ni kom med i föregående inlägg om min mamma och även alla mail som kommit, svar kommer snart ska bara försöka få tiden att räcka till också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.