Kokostoppar med brynt smör och ingefära
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 60 g smör
  • 1100 g rörsocker
  • 110 g vaniljsocker (1 msk)
  • 1150 g riven kokos
  • 120 g färskriven ingefära
  • 11 citron, finrivet skal
  • 11 lime, finrivet skal
  • 155 g ägg (1 st)
  • 115 g äggula (1 st)
  • 11 krm flingsalt
  • 160 g smör 100 g rörsocker 10 g vaniljsocker (1 msk) 150 g riven kokos 20 g färskriven ingefära 1 citron, finrivet skal 1 lime, finrivet skal 55 g ägg (1 st) 15 g äggula (1 st) 1 krm flingsaltSätt ugnen på 175 grader. Bryn smöret i en kastrull och lägg i rörsocker och vaniljsocker. Häll över smörblandningen i en ren bunke. Tillsätt kokos, citronskal, limeskal och riven ingefära. Rör runt. Rör ner ägg, äggula och flingsalt. Klicka ut 12 jämnstora toppar med sked eller spritspåse på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. Låt svalna helt före servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.