Ringla mörk choklad med en liten sked över kokostopparna och låt stelna. 2 Rör ihopkokosflingor, smör, socker, ägg och apelsinskal (endast det orange) och låt stå 10 min. 3 Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Forma till toppar och grädda mitti ugnen 10–15 min. 4 Smält chokladenimikro eller över vattenbad. 6 dl kokosflingor (200 g). 1 apelsin, finrivet skal. 50 g mörkchoklad
Tycker det är så himla kul att baka småkakor och dessa klassiskakokostopparna valde jag att smaksätta med liteapelsin och garnera med mörkchoklad för att få fram lite mer smak
Bakade idag dessa härligtchokladiga småkakor med mörk- och vitchoklad. Kakorna uppskattas av både stora och små och de blir extra fina när du doppar dem i smält vitchoklad och dekorerar med strössel
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Det är en krämigmörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda ilite cream cheese och kaffe i. Bryt ned chokladeni det smälta smöret och låt det smälta samman
Jag gjorde mittjulchoklad med gojibär, mörkchoklad och cashewnötter. Här kommer ett väldigt enkelt recept på chokladgodis som jag gjorde för ett par dagar sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.