Yohurtglass med bär. Servera i portionsglas och toppa med riven choklad. Lätta efterrätter som man kan göra "ala minute" är kanonbra när man blir sugen på något gott efter maten
Mattar är ärtor, så idag blir det paneer med ärtor som tillreds till en gryta. Palak paneer och paneer butter masala är smarriga rätter att testa och rekommenderas starkt
och det mest underbara är att kärleken växer med varje dag. Men det hindrar väl ändå inte att mumsa i sig en smarrig efterrätt idag när man ska äta middag
Saffranglass med hallonsås. Sugen på något riktigt gott idag. Blanda äggsmeten med vispgrädden. Det här en faktiskt den ända glass jag någonsin har gjort och den är riktigt god
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajen även bacon eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.