Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Sätt ugnen på 225 grader. Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Kokospanerad kyckling i Airfryer. Kokospanerad kyckling med mango-chilisås. Vispa ett ägg i en skål, häll lite bovetemjöl i en annan (går ta det mjöl man vill
600 g Stillahavsflundra. Tina och dela filéerna på längden och rulla eller vik ihop dom. Fräs det kryddgröna i matfett i en låg traktörpanna, tillsätt dragon, vitt vin och créme fraiche och låt det koka upp
Sån däringa smidig fisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommit ihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospanerade fisken till kvällsmat, yay
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.