Bred på tomatpurén på fisken. Lägg det ovanpå grönsakerna,salta och peppra. 4 filéer av vitfisk. Koka morot och purjolök i lättsaltat vatten i cirka 3 minuter
Servera med ris, sweet chilisås, limeklyftor och sallad. Sån däringa smidig fisk på block, ni vet Och om man på morgonen kommit ihåg att lägga fisken på upptining under dagen, så kan man göra den här kokospaneradefisken till kvällsmat, yay
3 Skölj och skär fisken i mindre bitar, torka av på papper. 4 Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek fisken på låg värme 2-3 minuter på varje sida, tills paneringen blivit gyllenbrun. Till servering 1 Servera med ris, sweet chilisås, limeklyftor och sallad. 500 g koljafilé alt liknande vit fisk
Skölj och skär fisken i mindre bitar. Servera med sweet chilisås och en limeklyfta. Vill man ha svagare, mer barnvänlig sås kan man blanda sweet chilisåsen med turkisk yoghurt
Fiskmed asiatiska smaker är en fin kombo. Fisk à la Thai med wokade grönsaker4 portioner 500 g wokgrönsaker400 g torskfilé1 burk kokosmjölk1 lime, juice2 tsk sambal oelek1 msk koncentrerad fiskfond1 mangoSaltPeppar Till serveringNudlar Gör så härWoka grönsakerna i het pannaSalta och peppra grönsakernaSkärfisken i bitar och lägg dem över grönsakernaBlanda kokosmjölk med limejuice, sambal oelek och fondHäll såsen i pannan och låt puttra i 8-10 minuterTärna mangon och strö den över fisken Lax med Asian style. 500 g wokgrönsaker. 1 msk koncentrerad fiskfond
Salta och peppra fiskfiléerna och vänd fisken först i ägget och sedan i fröblandningen. För att spara tid om receptet lagas på vardagkvällen brukar jag skala och skära rotfrukterna på morgonen och lägga dem i en tillsluten påse med pressad citron och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.