Helt annorlunda mot den vanliga sirapen. Så många att det inte gör något om ett par stycken misslyckas innan du får ordning på värmen i pannan och för provsmakning under tiden
Bara en matbloggare plockar fram biten ur kylen som blev över av pizzan från kvällen innan, lägger upp den på ett skärbräde, plockar färsk oregano och lägger dit, placerar allt på berghällen utanför stugan och fotar
Tidigare har jag provat ripassomodellerna mot varandra så det var med spänning som korken drogs ur Tedeschis och I Casteis tyngre Amaroneinnehållande flaskor
Att doppa eller inte doppa dem i smält choklad är en smakfråga. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Ta bärkastrullenfrånvärmen och rör ner kokosolja och urkramade gelatinblad. Låt svalna en stund och mixa slätt, det här gör att kokosoljan blandas väl med bärmassan och fördelas fint i hela gelén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.