50 g
jäst för söta degar 2 ½ dl rumsvarm mjölk 2 msk socker ½ tsk salt 200 g rumsvarmt smör eller margarin Ca: 8 dl vetemjöl Fyllning 1 dubbeldaim 75 g smör eller margarin 1 dl kokosflingor 3/4 dl strösocker Finrivet skal av ca ½ citron Pensling och garnering 1 ägg 1 ½ dl florsocker 4 tsk vatten
Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Vispa ihop med elvisp till en mjuk och fluffig fyllning. Lägg snäckorna i formen med snittytan uppåt. Vispa upp ägget lätt med en gaffel och pensla bullarna
För extra smarriga cupcakes kan du även dekorera med chokladglasyr och hackad daim. När jag är sugen på Daim blir det därför i form av en smarrig cupcake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.