En läcker choklad- och kokoskaka som bakas med traditionella ingredienser – men som ändå inte innehåller så stor mängd strösocker, vetemjöl, smör eller mjölk – vilket gör den lite mindre ohälsosam
Sedan har jag stuckit fruktbitar, bär, minimarshmallows och maränger på en liten gaffel och doppat i chokladen, som höll sig hyfsat varm medan jag åt, trots avsaknaden av fonduegryta
Häll chokladen i en skål, gärna en choklad fondueskål med väemehållare under. Doppa jordgubbarna i den smälta vita chokladenoch därefter direkt i lakritssockret
Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit chokladochjordgubbaroch då kan man nästan inte misslyckas. Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffins och sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bär ochchoklad
Varva tårtbotten med hallonsylt och kinderäggfluff. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.