Denna gången gjorde jag en variant med smak avchoklad istället. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Just blandningen av kladdig chokladkaka och seg kokostosca är bland det godaste jag vet. – Bred ut det över chokladkakan och ställ in i ugnen i ca 10 minuter till
Enkla att göra, inga konstigheter alls och kombinationen av ingredienserna blir så bra. Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem med choklad
Smält chokladen och ringla över längderna när dom är klara. 200 g rumsvarmt smör ca 30 st1,5 dl socker2,5 msk sirap4,5 dl dinkelsikt alt vetemjöl1 msk vaniljsocker1 msk kakao1 dl kokosflingorca 50 g mörk choklad1/2 dl kokosflingorRör ihop smör, socker och sirap
Jag fortsätter att testa den nya bakformen från Nordic Ware. Eftersom den är så pass mycket större än alla mina andra formar, måste ju alla recept göras om och anpassas
Fördela hälften av kokoskrämen på bottnen. Rör ner chokladen. Droppa över resten av fruktsaften. 175 g finhackad vit choklad. 5 dl grädde 75 g finhackad vit choklad 2 msk apelsinsaft till bottnarna 2 msk limesaft till bottnarna Kokoslikörkräm 3. Grädda i mitten av ugnen i 50–60 minuter
doppa sedan i choklad och polkakross. 14 Dec. 06. 13. Kokoskakor med choklad och polka. 0kommentarer. Det blir lite bakverk med polka har jag märkt men det hör ju till nu i juletider
Blanda samman resten av de torra ingredienserna med en ballongvisp eller en vanlig visp. Bryt chokladen i mindre bitar och temperera detta över en kastrull med vatten
En chokladsmörkräm på smör, florsocker och lite kakao och smält choklad rörde jag ihop, bredde på muffinsen, stack ner gravstenen, strösslade på hackad choklad och ställde dit pumpan
Hacka chokladen och blanda ihop allt. (Ingrid jag ska dyka ner i frysen och leta något till dig) Kokoskakor med choklad som gör mig glad 2 ägg 1,5 dl strösocker 1 påse kokos (200g) 50 g smör 50-100g choklad Smält smöret och rör i kokosen. 50-100g choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.