Men nu är vi hemma igen och med detta molniga och regniga väder så varvas det trädgårdsarbete och bakning, Här under sommaren så har det blivit nästan tomt i min frys, så nu måste det fyllas på lite
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Som kronan på verket gjorde jag ljusa chokladtryfflar som jag dekorerade pajen med tillsammans med massa härliga hallon
2 ägg 2 dl strösocker 2 1/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 200 hallon/blåbär Ca 50 gram vitchoklad100 gram smör• Sätt ugnen på 175 grader• smörj en pajform• Vispa ägg och socker poröst• Blanda i mjöl och bakpulver • Bred ut smeten i pajformen och fördela bären jämnt över kakan, riv över vitchoklad • Hyvla över smöret med en osthyvel • Grädda i mitten av ugnen i ca 35 minuter 2 ägg. 200 hallon. 50 gram vitchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.