Den här frostingen måste vara det bästa som hänt på länge (Browned butter frosting). Frostingen har en bas av brynt smör och får den där knäckiga/karamelliserade smaken
De senaste veckorna har jag lagat glass på brynt smör några gånger, och det bara måste ni prova. Jag brukar aldrig göra glass på det sättet, av den enkla anledningen att de två gånger jag har provat har det gått, eh, ja
Men vilken tur för mig då jag råkade läsa en tråd på FB om just majonnäs påsmör. Jag har länge gått och funderat på hur jag ska göra min favoritsås, majonnäs, ännu godare och ännu mer nyttigare
kokosbollar med dadlar,. Dela på Facebook. kokosbollar utan havre. Ca 15-20 st små kokosbollar10 urkärnade, färska dadlar2 dl mandelmjöl3 msk kakao3 msk kokosolja2 tsk vaniljsocker 1 msk kokos1 msk vatten Kokos att rulla iMixa ihop allt med en mixer. Dela på Twitter Ca 15-20 st små
Lägg torsken ovanpå. Smör eller kokosolja till stekning. Fräs det tillsammans med smör eller kokosolja. Under tiden som fisken står i ugnen steker du brysselkålen tillsammans med smör eller kokosolja tills de får fin färg
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
Glutenfritt och mjölkfritt nötbröd och ett rop på tomten. Hittade receptet på en dansk mat-och baksida, men tror mig har sett liknande recept florera runt på olika bloggar
Du kan använda ghee för nötig smörsmak eller välj kokosolja om du undviker även spår av mjölk. Fräs lök och vitlök i en tjockbottnad kastrull eller gryta på medelvärme tills att löken mjuknat men inte fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.