Jag älskar yoghurtmed bär och müsli på. Återkommer med mer exakta mått när jag gjort en färdig blandning men det som är så bra med det här att det bara är att toppa med sina favoriter
Smält margarinet och blanda det med mjölk och ägg. Börja med kolasåsen. Lägg upp plättarna på en tallrik eller fat, fördela en sked yoghurt på varje och ringla över kolasåsen
En oslagbar efterrätt i dessa glöggtider är de här päronen, som får koka mjuka i glögg, och serveras med frysta lingon ochturkisktyoghurt för att balansera det söta
Jag åt min med en klick turkiskyoghurtoch flytande honung. I helgen var en sådan dag och därför gjorde jag en ugnsbakad havregrynsgröt med äpple och frötäcke som nästan smakade som en äppelpaj
Yoghurt i botten, på med jordgubbar och mixa. Tillsammans med frukter och bär, ibland utspätt med mjölk eller äppeljuice och ibland med lite vaniljsocker så är det lätt att mixa ihop ljuvliga smaker
Det här med att köpa så naturlig mat som möjligt, blir också mer och mer viktigt. Jag köper centimeterstora tärningar av lammlår, som slaktaren skär till medan jag väntar
Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer. 100 gram valnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.