Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Hacka chokladenoch blanda med lätt smulade kokoschips och mandelspån. Blanda potatismjöl och vaniljsocker och lägg i en plastpåse tillsammans med den skurna rabarbern
Älskar pajer med frukt och bär. Just vitchokladoch kokos är riktigt bra smakkompisar till rabarber. Dags att lagra upp på rabarbersaft, rabarberkräm, rabarberchutney och svänga ihop en och annan rabarberpaj
Häromdagen när vi skulle ha lunchgäster på besök gjorde jag en ny djupdykning och hittade ytterligare en burk finfina björnbär, som jag plockade tillsammans med L, svåger och svägerska i Torekov i somras (blogginlägget är däremot från året dessförinnan)
Båda är med mörk choklad som skal men har två olika fyllningar - kokos/vitchokladoch kola/jordnöt. Häll på den sista chokladen på pralinerna och dra med en skrapa så det blir slätt
Den här goda glutenfria blåbärssmulpajen kan göras både med skogsplockade och odlade blåbär. Blanda ihop mandelspån, kokoschips, risflingor och hackad vitchokladoch strö över blåbären
Blanda alla ingredienser utom nötterna och den vitachokladenmed visp. Det här receptet komponerade jag faktiskt ihop lite på egen hand och det blev supersmaskigt
Den här pannacottan med smak av mango och kokos fredagsmyste maken och jag med förra fredagen, så inget kan väl passa bättre än att bidra med receptet till Söta Sakers månadsutmaning som är just Fredag
Häll eller doppa chokladbollarna i den smälta chokladenoch strö över lite kokos. Ät och njut. För lite speciella chokladbollar, färga kokosen med hushållsfärg innan ni toppar chokladbollarnamed det
Muffinsen innehåller en utsökt blandning av sött och syrligt, medvitchoklad, kokos och lime. Eftersom jag är en sann tidsoptimist och Caroline tvärtom alltid är ute i god tid, så fick det bli ett hastverk med frostingen och en snabb-blomma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.