Den här gången blev det en kaka som smakar som godiset Bounty, alltså av choklad ochkokos. Kokoskaka. Särskilt när jag har tid att experimentera lite och hitta på egna recept
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Fortsätt att hälla ner kokosoljan, psylliumfröskal, mandelmjöl, kokosmjölkoch ägg i skålen. Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen
Tillsätt mjöl, bakpulver, kokosoch mjölk, och blanda väl. KOKOSTOPPING. Rör socker och smör ordentligt. Lägg kokos i en kastrulltillsammans med florsocker och äggvitor
Smöra en form med löstagbar kant och bröa med blå vallmofrö om du vill, annars går det bra utan. 175 gr smör3 dl strösocker2 äggskal och saft av 1 citron2 msk syltade apelsinskal3/4 dl blå vallmofrön2 dl vetemjölSmält smöret och låt det svalna något. Häll i smeten och grädda i 180 grader i ca 35 minuter. 2 äggskal och saft av 1 citron
Blanda kokos, vetemjöl, vaniljpulver och bakpulver och tillsätt i smeten. Jag och två klasskompisar har skrivit en B-uppsats tillsammans om mångfald och etniska stereotyper i olika Disneyfilmer
bak och matblogg, baka till kalas, bakblogg, föräldrakooperativ, förskola, havregryn, inredningsblogg, kakor med kokosoch marabou schweizernöt, kalaskakor, knäckiga kakor med marabou choklad, kokos, marabou schweizernöt, matblogg, mateusfat, mateusporslin, småkakor, snabba enkla och supergoda småkakor, stort rött mateusfat, systrarna m, systrarnam
) Härligt syrlig av citronoch lime. )Härom dagen efter att vi hade varit på utvecklingssamtal och han hade visat ett arbete han gör i ett ämne, så blev han sugen på att baka
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. (Gluten- och sockerfri. rivet citronskal. Det är verkligen en riktig smarrig tårta som funkar till alla slags kalas och bjudningar och man kan ändra smakerna på de olika lagrena efter säsong och på så vis få en helt ny tårta men ändå en likadan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.