Tillsätt den tinade mangon och citronsaften. 1 msk citronsaft. 1 msk citronsaft. Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre
Mixa mango, ananas, kvarg och mjölk till en smet och häll upp i en skål. Mango/Ananas & Kokos Smoothiebowl 4sp (smartpoints). Sååååå god Mango/Ananas & Kokos Smoothiebowl 4sp (smartpoints)
Gjorde kokos- och citronkakor igår, som jag fick som tips av en rawfoodkollega. -)3 dl cashewnötter 2 dl kokos1 citron3 msk lucumaMixa cashewnötterna i mixer, blanda med kokos och citronsaft från en citron och lucuma. 1 citron
Det var meningen att jag skulle leka med tonfisk idag men jag kände helt enkelt inte för det, och har lite svårt att få inspiration när jag inte känner för det, så det fick bli en kokos & mango kaka istället
För att göra cheesecakens botten. Blanda kexsmulorna med det smälta smöret och tryck in blandningen i botten av en 20 centimeters kakform med löstagbar botten
1. Smula kexen fint och blanda med kokos. Smält smöret och rör ner det. 2. Knäpp fast ett bakplåtspapper i bottnen på en form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. rivet citronskal. rivet citronskal. rivet citronskal från en hel citron (1 citron). citronsaft från en halv citron (1/2 citron). 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 7) Ha i det smälta smöret, rivet citronskal och citronsaften i äggulevispet och vispa till allt är blandat. 5) Vispa grädden med rivet citronskal, vanilj och sötning. rivet citronskal från en hel citron (1 citron). citronsaft från en halv citron (1/2 citron). 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 7) Ha i det smälta smöret, rivet citronskal och citronsaften i äggulevispet och vispa till allt är blandat
Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
En grön smoothie med spenat, mango, ananas och kokosvatten. Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Vårruset – en grön smoothie med spenat, mango, ananas och kokosvatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.