kaka med kokos,. Gula kakan med kokos är nog nått av det godaste som finns, så otroligt gott. Bred vaniljkrämen på den avsvalnade kakan och strö på rikligt med kokosflingor
Den här gången blev det en kaka som smakar som godiset Bounty, alltså av choklad och kokos. Kokoskaka. Smält smör och kokosolja och vit choklad på svag värme i en kastrull
Blanda i kokos och och sesamfrön och fräs en stund under omrörning. Kokos i botten, sen kaksmet och sist kokos igen Rör ner lite av äggskummet i nötröran
Fortsätt att hälla ner kokosoljan, psylliumfröskal, mandelmjöl, kokosmjölk och ägg i skålen. Lägg i en form som du först har smort kanterna med kokosolja och eller så plattar du ut degen på ett smörpapper på en plåt
Jo, jag frossar, är inne på min fjärde nu. Det är en mjuk sockerkaka smaksatt med kokos och lemoncurd som är toppad med vaniljkesella och passionsfrukt
Kokosblandning. Grädda i 20 min. Under tiden rör vitorna till hårt skum blanda i socker och kokos, bred blandningen över kakan och grädda ytterligare i ca 20 min. 3 ½ dl kokos
Skär rabarbern i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med socker och vaniljsocker. Tillsätt mjöl, bakpulver, kokos och mjölk, och blanda väl
Dom här kakorna bjöd alltid min fina faster Marianne på så det var alltid extra lyxigt. Min mamma brukar göra dom till mig när jag fyller år (förlåt men Mariannes var ett strå vassare
Kokos och russin. )Sofias Kakor med kokos och russin recept. Häll i russin och kokos rör om. 5 DL SOCKER1 TSK VANILJSOCKER3-4 MSK KOKOS50 GRAM RUSSIN4. Värm smöret i mikron i ca 1 minut, blanda i socker och vaniljsocker rör om. In i mitten av ugnen i 200 grader 15-18 minuter. 15-18 minuter
Nu tar du fram stavmixern och mixar alltsammans så att dadlarna blir ännu mindre. Ta ut plåten och låt svala innan du bjuder på en blåbärskaka med kokos
½ dl riven kokos. e gången gjort mina havreflarn. ½ dl riven kokos. Havreflarn med kokos - 8 stycken. Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter tills flarnen har tagit färg i kanterna. Havreflarn med kokos - 8 stycken
Gjorde kokos- och citronkakor igår, som jag fick som tips av en rawfoodkollega. -)3 dl cashewnötter 2 dl kokos1 citron3 msk lucumaMixa cashewnötterna i mixer, blanda med kokos och citronsaft från en citron och lucuma. 2 dl kokos
Rör ner kokos och eventuell smaksättare. 2 äggvitor1 2/3 dl florsocker3 msk kokos. Grädda i 150 grader i ca 12-20 min beroende på hur stora makronerna är
3 dl (200g) kokos. tillsätt det smälta fettet, kokos, marshmallows och choklad och blanda det väl och låt det svälla 10min. forma små bollar med händerna och platta lätt till dem och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda dem i ca 15-20min tills dom har fått fin färg. 3 dl (200g) kokos
Det var meningen att jag skulle leka med tonfisk idag men jag kände helt enkelt inte för det, och har lite svårt att få inspiration när jag inte känner för det, så det fick bli en kokos & mango kaka istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.