Den här gången blev det en kaka som smakar som godiset Bounty, alltså av choklad och kokos. Smält smör och kokosolja och vit choklad på svag värme i en kastrull
Fortsätt att hälla ner kokosoljan, psylliumfröskal, mandelmjöl, kokosmjölk och ägg i skålen. Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv
3 dl (200g) kokos. 100g mörk 70% choklad. tillsätt det smälta fettet, kokos, marshmallows och choklad och blanda det väl och låt det svälla 10min. 3 dl (200g) kokos. 100g mörk 70% choklad
Chokladigkaka med Centergodis. Ta ut den från ugnen och fördela resten av chokladbitarna. I går bakade jag den här kladdiga kakan och tur var väl det eftersom det kom lite oväntat fikabesök i eftermiddags
Blanda i kokos och och sesamfrön och fräs en stund under omrörning. En liten Kaka till kaffet Som det stora Kakmonster jag alltid varit, ser jag det nu som en utmaning att komma på något gott till kaffet som även en låg-kolhydratare kan njuta av
Kokosblandning. Skär upp kakan i rutor som går jätte bra att frysa. Under tiden rör vitorna till hårt skum blanda i socker och kokos, bred blandningen över kakan och grädda ytterligare i ca 20 min. 3 ½ dl kokos
Lägg gärna på lite kokos (inte mycket) och lite hallon eller något annat gott bär ni gillar. Är du sugen på något gott nyttigt mellanmål eller en lättare nyttig kvällsmat testa då denna god ungsbakade kaka med nyttigheter
-) Blanda sedan in lavendel och finhackad choklad. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg. 100 g mörk choklad
Hacka chokladen fint och smält ned den och smöret i en kastrull under omrörning. Detta är den perfekta kakan att servera när man har både lchf-ätande och glutenintoleranta vänner på besök alla gillar den även de utan några speciella önskemål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.