Snitta svålen på skinkan i ett tjusigt rutmönster.
Rör samman griljeringsröran och pensla den på hela skinkan, ta lite extra på just svålen.
Ställ skinkan mitt i ugnen på 250 grader och låt den stå inne i 20 minuter Ta ut skinkan, pensla på mer röra och ställ in skinkan i ugnen igen ytterligare 20 minuter Ta ut, låt svalna och skär upp skivor att mumsa på.
Lägg över den på plåten ochkavla ut den lite till. Jag har även bakat lite annorlunda snurrade pizzor med denna botten och mina pizzor påminner mer om pan pizzor
Gör sedan precis som när du kokar ägg i vanliga fall. När du skalar löken som till jansson sparar du dessa och virar in äggen i och tar sedan aluminiumfolie runt om ägget och lökskalet
Min personliga skinkfavorit är knäckebröd med smör, skinka och en stark grovkornig senap. Om man inte känner för att koka själv går det utmärkt att köpa en färdigkokt skinka ochgriljera
Smält kokosfett och choklad i en skål som ställts över en kastrull medkokande vatten (vattenbad). Både korintkakorna och ischokladen är väldigt enkla och nästintill omöjliga att misslyckas med
Jag googlade efter recept och hamnade då hos min bloggkollega Ann-Sofi med bloggen Matsafari. Då köptes och kläddes granen och det samtidigt som julskinkankokade
Till den här middagen tog jag de tunna revbenen och kryddade med bara örtsalt och vitpeppar. Bilden nedan är inte på Åsenfår och inte heller från Huså, utan från en av mina resor i Sörmland
Kör först torsken till färs i en matberedare, lägg sedan i större skål. Kör laxen för sig i matberedaren, lägg i samma skål som torsken och rör ner äggulor, chilisås, gräslök och smaka avmed salt och peppar
Mixa dem sedan i en matberedare till en isig massa. När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.