Potatisgratängen blev både god i smaken och otroligt krämig. Ikväll provade jag på att göra en ny sorts gratäng som jag förkokade, tycker att mitt recept blev riktigt bra, så håll till godo
Vill inte påstå att jag provat mig fram till det ultimata receptet ännu, men den här varianten har jag gjort några gånger och den har utan tvekan blivit god
En rktigt smarrig potatisgratäng, kanske inte så nyttig men, men, ibland så får man gotta till det. 3 - 4 dl matlagningsgrädde. 3 vitlöksklyftor 3 - 4 dl matlagningsgrädde
Mumsig potatisgratäng som blir mycket krämig och smakrik. Till ca 4-5 personer. 20-30 g riven grana padano eller parmesan. Grädda i ugnen i 40-50 min i 200 grader. ) ca 4-5 personer. 20-30 g riven grana padano eller parmesan
Det drar ur stärkelse och leder till vattnig potatisgratäng istället för krämig. (Anledningen till att man kokar detta är att potatisgratängen går fortare att göra och att kryddorna fördelar sig bättre och potatisen och löken blir mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.