Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten
Låt morotslimporna kallna i formen, med en bakduk över, innan du stjälper upp dem. Ett otroligt saftigt bröd med finrivna morötter och havregryn i degen
Tidigare i veckan bakade jag dessa supergoda limpor som är perfekta frukostbröd. Perfekt sätt att använda morötter på nu när dom är så färska och milda i smaken,
Bröd med morot är svaret om man vill ha ett så saftig bröd som möjligt. Den här limpan jäser även under natten i kyl vilket gör att brödet bara smakar ännu godare och att det inte behöver tillsättas mycket jäst heller
Testar mig på surdeg igen sist dog degen ifrån mig men nu har jag hittat en deg som man fryser in. den hittar du här, men du kan självklar använda din surdeg om du har en i kylen eller frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.