Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Klipp baconet i små bitar och stek det knaprigt. Lägg ut all salladen, skär rödlöken i tunna strimlor och lägg ut över salladen, lägg sedan ut ägghalvor, sparris och avsluta med att strö över baconet
Vi hoppas att ni inte tröttnat än i alla fall för idag kommer det ett gott grilltips här i köket, det blir grillat sidfläskmed en frisk salladmed lite hetta i dressingen som tillbehör
Riv vitkålen tunt med en osthyvel. Strimla isbergssalladen och skär gurkan i smala stavar på längden. salt, peppar, vilökspulver, italiensk salladskrydda
Haricoverts slängdes i en kastrull med kokande saltat vatten några minuter innan de silades av och snabbt slängdes i ett isbad, detta för att man vill behålla krispigheten
Stek i en stekpanna ingefära och salladslök och servera medsalladen. Blanda ihop och koka upp dressingen i en kastrull, häll sedan på det stekta köttet och toppa med rostade sesamfrön
Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Under tiden sköljer du salladen och torkar den - en salladsslunga är ett utmärkt verktyg
Krispig fatosh sallad som har sitt ursprung i libanon, salladen är smakrik och festlig. Salladen innehåller friterad libabröd som går att köpa på Willys, Coop, Ica eller i orientaliska butiker
Sensommarsallad Jag är väldigt bortskämd med olika bladgrönsaker när jag bor i Turkiet på hösten. Örtsallad är verkligen gott och innehåller mycket nyttigheter
Blanda dressingen, smaka av med salt och peppar, och vänd ner den i salladen. Skala och skär morötterna i långa remsor med en potatisskalare eller osthyvel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.