Grova surdegsbullar GI-vänliga, fiberrika, saftigaINGREDIENSERRågsurdeg Ett grovt rivet äpple. Läs igenom receptet innan bakning| INGREDIENSERRågsurdeg Ett grovt rivet äpple
Skrädmjöl görs påfullkornshavre som fuktas, rostas och sedan mals till mjöl. Därför har jag hittat och modifierat det här receptet så att hela familjen kan njuta av bröd när andan faller på
Bakade massor bröd i lördags medan Martin och tjejerna var på kårkamp på Donsö. Hade flera paket med äggostvassle över från senast jag gjorde äggost och brödet blir så mycket luftigare med vassle
Denna gång bakade jag på dinkelmjöl ochrågmjöl, men går säkert att expirementera med olika mjöl. Gjorde världens godaste middag och testade på att baka pitabröd för första gången
Servera chutneyn på selleristjälkar eller på dina favoritkex. Skala äpple, rödlök och ingefära. Skär ner äpplet i tunna klyftor och finstrimla rödlöken
Ofta äter jag havregrynsgröt tillsammans med någon smörgås. Jag tillhör dem som tycker om att äta frukost och gärna då vaknar hungrig ganska tidigt på morgonen
Knapriga chips på persiljerot, sötpotatis, palsternacka och rödbeta. Dessa kex är rätt så snabblagede och nyttiga – och bjuder förstås på en knaprig, örtig, proteinrik, glutenfri - och inte minst GOD smak
Resultatet blir trevliga bröd man gärna lägger fram på middagsbordet. ) eller filmjölk, så går det självfallet att utesluta detta, liksom i det fall du inte tycker om rågmjöl
Ibland misslyckas man totalt (vi ska inte prata om de keso-kakor jag försökte mig på häromdagen. Ibland blir man bara så nöjd när man kletat ihop de man har i skåpet och det blir så bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.