4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Koka riset som vanligt, ångkoka torsken, koka ägget och skala räkorna. 80 g ris. 100 g fryst torsk. Woka mixen i en panna utan fett, servera allt med 2 msk soja och chili. 2 rismedtorskoch annat gott dök först upp på À la Michelle. 80 g ris
4 600 g torskfilé 900 g fast potatis Sås 1 fänkål 1 rött äpple 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 1 tsk curry 1 msk tomatpuré 2 dl vispgrädde 2 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning salt och peppar 1 ask dill (à 20 g) Till servering 1 dl rostad lök Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.