Grunda med några matskedar blåbär, fyll på med yoghurten och några skedar med rostade havregryn. Rosta havregrynen i het stekpanna tillsammans med sockret och kryddorna
Tillsätt ägg, havregryn, vaniljpulver och smör, blanda om noga med en visp. Häll ungefär en matsked av blandningen per plätt och bred ut lite med hjälp av måttet
Urgod och enkel paj att laga. Blåbärs paj med vitchoklad är sååå gott. La i lite riven citron med. Blanda vetemjöl, socker, citron, vaniljsocker och kokos i en skål
Mixa alla ingredienser i en blender och servera som frukost, lunch eller mellanmål. Mixa alla ingredienser i en blender och servera som frukost, lunch eller mellanmål
Blanda ihop smör, socker, vetemjöl, havregrynoch vaniljsocker till en smulig deg. Häll hälften av smuldegen i bottnen, fördela de skalade och hackade äppelbitarna över bottnen
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Smula ner jästen i havregrynsblandningen. Blanda samman 3 dl mjölk ochhavregrynen, låt detta svälla i minst 1 timme. Blanda 3 dl mjölk med oljan och värm detta till 37 grader. Blanda nu samman allt till en smidig deg och lät spänna av 5-10 minuter. Dela upp degen och gör runda bullar, låt dessa jäsa i ca 30 minuter, platta ut bullarna och låt jäsa upp lite till. 3 dl havregryn. 1 dl olja (jag använder ½ dl olivolja och ½ dl rapsolja)
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
Kommentarer
ylvamariana
Jättegod. Använde gräddfil då grädde tagit slut. Funkade det med.
Logga in eller Registrera för att kommentera.