1Blanda smöret med strösocker, vaniljsocker, ägg och vetemjöl till en jämn smet. 1Häll smeten i en smord och bröad form (ca 23 cm i diameter) med löstagbar botten. 1Pudra äppeltäcket med kanel. 1Servera gärna med lättvispad grädde
Smörj fyra portionsformar eller en stor pajform med en liten klick smör. Blanda i med smuldegen. Täck eventuellt över med lite folie mot slutet om chokladen börjar brännas
Det är perfekt att baka en långpannekaka med rabarber till mina kunder i Annies Stuga. Den här kakan med havretosca bakade jag för några helger sedan och den var väldigt uppskattad av fikagästerna i stugan
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljessens och rör till sist i det smälta smöret
Ät varm med vaniljsås eller glass. Riv äpplena i botten på en form med löstagbar kant, 24 cm diam. Idag fick jag besök av mina föräldrar och min syster
Pajen är lättbakad och du gör den i olika steg, Börja med pajdegen, kyl och förbaka. Lägg i päron (använd med fördel mjuka päron, eller konserverade) och häll över fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.