God kväll. Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Det här är en variant på vår knäckigaäppelpaj på kanel och om kanelen är klassisk i äppelsmaksamanhang så är kardemumman mer mogen, kryddig och komplex i doft och smak
Äppelpaj anses ju vara en ganska enkel efterätt som man bara slår ihop. Efter många års frosseri i äppelpajer så hittade vi äntligen ett grundrecept som vi modifierat och är 100% nöjda med
Nu var det längesedan jag fick till ett inlägg här på bloggen. Inspirationen till matlagning och bakning har inte varit på topp de senaste veckorna och det blir mest att jag lagar gamla favoriter som redan finns här på bloggen, men nu när adventstiden lurar runt hörnet och julstämningen börjar krypa inpå längtar jag faktiskt efter att få baka och testa nya saker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.