Helt oemotståndliga blir de dock om man lägger ihop dem med chokladsmörkräm emellan. Knäckflarn är goda att äta som de är eller som tillbehör till glass
Klicka ut på 3 plåtar med bakplåtspapper. Jag är en riktig gottegris men konstigt nog brukar vi nästan aldrig ha kakor hemma och för en tid sedan tyckte jag att det var dags att ändra på det så jag började att baka dessa kakor
Smält margarinet och blanda ner med de övriga ingredienserna till en ganska tjock smet. Klicka med hjälp av teskedar ut små kluttar med riktigt glesa mellanrum på en plåt med bakplåtspapper (jag lägger ut med 3x4 raders mellanrum på en normalstor plåt, alltså 3 klickar på kortaste sidan av plåten och 4 rader)
Smält fettet i en kastrull sen i med övriga ingredienser och rör ihop. Ska du bryta trekanter eller någon annan form är det smart att trycka ner ”spår” med exempelvis en kniv innan knäckkakan stelnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.