Perfekt rest-fixare. Inlägget Knäckepizza LCHF – enkelt och gott. Knäckepizza LCHF är fullt möjligt. Det har i alla fall jag gjort några dagar nu, och det har varit himmelskt
GI-knäckebröd. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. -). Det är även mjölkfritt och fritt från vetestärkelse
Det snurrar en del grötrecept på lchf/paleo-bloggar nu och det vi har fastnat för är en gluten- och laktosfri kokosgröt med kanel som mättar hela förmiddagen
3 dl rivna morötter 1 grönsaksbuljong5 dl vatten 2 dl grädde 1 dl cremefraiche Timjan Salt och peppar 2 msk tomatpuré Koka ihop 20 minuter mixa ihop med stavmixer. - Läs hela inlägget här 3 dl rivna morötter. 1 dl cremefraiche Timjan Salt och peppar
Parmesan- och cayennefyllda potatoskins. -) Vad ska ni hitta på. Nu börjar det ju dra ihop sig till midsommar och jag njuter till fullo av den tid som är just nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.