Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, frukt och bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Det är en variation på det paleoinspirerade bröd jag gjorde i höstas, och det är fullkomligt knökafullt med bra näringsämnen som vitaminer, mineraler, fibrer och nödvändiga fettsyror
Blanda nötterna väl med ägg ochfrön i en bunke. Efter receptet följer lite fler bilder från senaste veckan och från fredagens tur med bussen upp till bergsbyn Tepe, där vi njöt av en härlig lunch i vårsolen
Det är gott precis som det är, men kan också avnjutas med smör och en skiva ost. Vi inledde lördagsmiddagen med en klick skagenröra på små bitar knäcke
Brödet är fullproppat med nyttigheter av alla de slag, och passar jättebra att börja dagen med. Låt ev eftergrädda utan form en stund med ugnen avstängd
Skär med en kniv till rutor. Koka upp vattnet och häll i blandningen rör om till en smet. Häll ut smeten på en plåt lägg på ett bakplåtspapper och kavla ut tunt på pappret
Vårt egna glutenfria och laktosfria knäckebröd. Låt knäckebröden svalna i ugnen. Bred ut smeten med en slickepott så att den sprids jämt och täcker hela bakplåtspappret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.