När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världens godaste äppelsmulpaj” igår. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
Mixa det till en puré, lättast med handmixer. Blanda i ägget och arbeta till en smidig deg. Rosta pumpahalvorna i ugnen 25-30 minuter tills de känns helt mjuka när du sticker i dem med en kniv. Sänk ugnsvärmen till 200 grader
Kommentarerna till detta smaskiga var bland annat “olagligt gott” och “fantastiskt” och jag måste faktiskt säga att detta är något av det godaste jag gjort på länge
På så vis kom även de goda safterna från kycklingen till användnikng. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Stek dem i torr panna tills de vattnats ur ordentligt. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
Lycka till. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.