Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och strösocker. Smält smöret i en kastrull, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Igårkväll bakade jag denna vansinnigt goda, sega, knäckiga paj med hallon och blåbär. Ja, jag har tjuvsmakat en sked på fredagsfikat redan, ville ju veta hur seg och knäckig den blev
Segkladdkaka Ca. Jag gillade ändå den här, den blev ganska seg och chokladig. Kladdkaka blev det den här gången och det slog mig att jag aldrig lagt upp en kladdkaka här
Igår fick jag hem ett sånt trevligt bud från Arla med allt som behövdes för att göra en kladdkaka med knäckigt täcke, nästan som kladdkaka med toscatäcke
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bären i formen, pudra över potatismjöl och socker. Smält smöret i en kastrull på spisen, tillsätt grädde och sirap, ta bort kastrullen från spisen
Ingen vill ha en torr kladdkaka och med detta recept blir kakan seg ända ut i kanterna. Jag gillar detta recept då man använder både smör och olja, resultatet blir en riktigt seg kaka
Beroende på ugn och hur kladdig du vill ha din kladdkaka. Ugn 175*. Smält smöret i kastrull, bryt chokladen i bitar och smält den tillsammans med smöret
I dag kände jag till exempel för att baka en kladdkaka med knäckig nöttosca. Kladdkaka med nöttosca. Häll toscan över kladdkakan och ställ sedan in den i ugnen igen i ca
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.