Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Knäckiga havre och kokos-kolakakor med mörk choklad. Min mor bakade alltid dessa och jag minns så väl att jag älskade dom just för att dom smakade kola och påminde lite om knäck
Så hittade jag en Knäckig paj med nötter ochchoklad på Emmys blogg Remsans Bistro. Otroligt god och då krusbären kan vara lite sura passade det fint med söt pajdeg och söt choklad
Så hittade jag en Knäckig paj med nötter ochchoklad på Emmys blogg Remsans Bistro. Otroligt god och då krusbären kan vara lite sura passade det fint med söt pajdeg och söt choklad
Mamma var först ut, hon fick de här knäckiga toscarutorna. Det är en ganska liten och lagom kaka, med tydliga kolasmak av toscan och lite choklad på det
Finhacka de salta jordnötternaoch mandlarna, lägg i en liten skål och tillsätt jordnötssmöret. Rör runt tills chokladen blandat sig med de övriga ingredienserna
Smält choklad över vattenbad. Låt stelna i kylskåp och skär upp. 300 gr god mörk choklad. 2 dl salta jordnötter. 300 gr god mörk choklad. 2 dl salta jordnötter
Hacka jordnötterochchoklad. Med lite smak av kola ochchoklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Receptet är från Sara Aasum Hultbergs nya bok "Kola, fudge, knäckoch bräck". Koka upp grädden med honung och salt och häll sedan den varma grädden över chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.