fetaost, aioli och Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce. Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad medolivolja
Genom att koka den med vin så blev det en ännu djupare smak. Som ett led i mitt Årets kock-bloggande fick jag prova ÅK-creme fraichen skapad av förra årets vinnare Tomas Diedrichsen och den har smak av rostad vitlök och timjan
Bästa långpannebrödet medolivolja, timjan och flingsalt. Ett perfekt bjudbröd till soppa eller buffebordet eller bara att äta som det är med lite smör och en bit ost
färsk timjan. färsk timjan. Klicka smör i formen, Pressa över vitlök efter smak, ha på timjan samt havssalt och grädda på samma värme i ca 15-20 minuter eller tills potatisen är klar
Medtimjan och vitlök blir det en ljuvlig smak till såsen också. Här har jag blandat kyckling med potatis och lite olika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.