Packar fortfarande upp på kartonger på jobbet och sätter upp prylar ochmatvaror i stora djupa lådor och placerar stora grytor och brickor på breda finfina hyllor i skafferiet, det tar sin lilla tid men Nu har jag ett underbart stort fint arbetskök att jobba i, ett stort skafferi som fyller massor av matoch en köksö mitt i att baka på och allt känns så lätt om dagarna
Här kommer lite recept på matochdryck jag lagat och ätit om sistens. Då jag ibland känner att jag vill ha snabb energi och inte vill köpa en energidryck med sötningsmedel osv så har det här receptet växt fram
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Detta kan göras redan dagen före maten är tänkt att serveras. När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.