Igår omtalades vårt sätt att äta och LCHF’s popularitet även borta i USA, på Low Carb Diets. Ibland gör jag min glutenfria Lasagne med zucchini, nu blev det mangold och aubergine som fick agera lasagneplattor
Vår ena tjej, som lärde sig älska sötad yoghurt på dagis, har tjatat sig blå i flera år för att vi ska köpa hem den, men eftersom de andra barnen för länge sedan accepterat och gillat den syrliga naturella yoghurten har vi inte velat gå henne till mötes
Det är framtaget av en dietistoch även anpassat utifrån mitt näringsbehov som man testade (se förra inlägget) där det visar att jag behöver få i mig mer antioxidanter- supersmidigt
Det är förstås ett vanskligt ämne att skriva om, det blir lätt att folk tycker att man försöker predika somom man hade alla svaren, men vi tänkte ändå försöka dela med oss av lite tankar samt de tips och idéer kring temat som vi har, också för att kanske få höra om andras tankar, tips och idéer
Det var somom jag hade behövt glasögon under flera år och att jag äntligen satte på mig dem. Detta för att inte förstöra näringen i maten som det gör till viss del när man hettar upp maten
Låt stå och dra under tiden som du påbörjar smeten. Efter ett kaktips på saffransdrömmar ifrån en av mina favoritbloggar (Doft och smak), valde jag att göra ett storbak med en egen tvist
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.